Remote24 är certifierade enligt ISO 27001

På Remote24 är informationssäkerhet en självklar prioritering. Vi är certifierade enligt ISO 27001, den internationella standarden som säkerställer att våra rutiner och processer för att skydda din data håller högsta kvalitet.

ISO 27001 är en internationellt erkänd standard för ledningssystem inom informationssäkerhet. Den sätter ramarna för hur organisationer systematiskt ska hantera känslig information och säkerställa att den skyddas på ett effektivt och tillförlitligt sätt. Certifieringen innebär att organisationen har infört ett strukturerat ramverk för att identifiera, hantera och minimera säkerhetsrisker kopplade till informationshantering.

För Remote24 innebär ISO 27001-certifieringen att vi har ett strukturerat ramverk för att identifiera, hantera och minimera säkerhetsrisker kopplade till informationshantering. Vi följer strikta riktlinjer och processer för att skydda både vår egen och våra kunders information. Certifieringen är ett kvitto på vårt engagemang för att hantera säkerhetsrisker på ett systematiskt och professionellt sätt. Det innebär också att vi kontinuerligt övervakar och förbättrar våra säkerhetsåtgärder för att upprätthålla högsta möjliga säkerhetsstandard.

Vad innebär ISO-certifieringen för kunderna?

För våra kunder betyder ISO 27001-certifieringen att de kan lita på att deras information hanteras med största omsorg och säkerhet. Det innebär att alla data som delas med Remote24 skyddas, vilket minimerar riskerna för obehörig åtkomst, dataintrång och andra säkerhetshot. Som kund hos oss kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi tar informationssäkerhet på största allvar och att vi har robusta system på plats för att skydda din information.

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15