Remote24 lanserar Shield

16 oktober, 2024

Fjärråtkomst är en viktig del av många företags IT-struktur, men det kommer också med säkerhetsutmaningar. För att möta dessa behov har vi på Remote24 utvecklat Shield – en sköld som skyddar dina molnlösningar och IT-system.
Inloggning Shield

Din sköld för säker fjärråtkomst

Shield fungerar genom att blockera all trafik mot IT-systemet tills en auktorisering har genomförts. Det betyder att obehöriga användare inte ens får möjlighet att försöka ansluta. Detta minskar risken för intrång och brute-force-attacker, och skyddar företagets viktigaste system och data.

Så fungerar Shield

När någon försöker ansluta till ert IT-system möts de av en spärr. Ingen trafik släpps igenom förrän rätt användare har låst upp anslutningen med sin auktorisering. Denna funktion förhindrar att hotfulla aktörer ens kan påbörja ett intrångsförsök, vilket ger ett extra skyddslager för företaget.

Fördelar med Shield

Proaktivt skydd: Shield stoppar all obehörig trafik redan vid första kontakt, vilket gör det mycket svårt för angripare att ens närma sig IT-systemet.

Säker fjärråtkomst: Endast auktoriserade användare kan låsa upp anslutningen och få tillgång till systemet, vilket minskar risken för att obehöriga får åtkomst.

Enkel integration: Shield är enkelt att implementera och fungerar sömlöst med Remote24:s befintliga molnlösningar. Det kräver ingen komplicerad installation eller omfattande teknisk kunskap.

Är Shield rätt för ditt företag?

Om du använder fjärråtkomst och vill säkerställa att dina system är skyddade från potentiella hot, är Shield den idealiska lösningen. Det är särskilt värdefullt för företag som hanterar känslig information eller vill minimera risken för intrång och dataförlust.

Är du intresserad av att stärka säkerheten för din fjärråtkomst med Shield, eller vill du veta mer om hur vår lösning kan anpassas efter ditt företags behov?

Tveka inte att kontakta oss.

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15