Filhantering

Säker och effektiv hantering av dina affärsdokument

Effektiv filhantering är avgörande för att säkerställa att dina affärsdokument är tillgängliga, säkra och organiserade. På Remote24 erbjuder vi omfattande lösningar för filhantering som gör det enkelt att lagra, dela och hantera dina filer på ett säkert sätt. Våra tjänster är utformade för att möta behoven hos företag av alla storlekar, och vi hjälper dig att optimera din dokumenthantering för ökad produktivitet och samarbete.

Våra filhanteringstjänster

Lagra, dela och hantera dina filer på ett säkert sätt

Symbol i form av kassaskåp för att symbolisera säker lagring

Säker lagring

Vi erbjuder säkra lagringslösningar som skyddar dina affärsdokument mot dataförlust och obehörig åtkomst. Genom att använda avancerad kryptering och redundanta lagringssystem ser vi till att dina filer alltid är skyddade och tillgängliga när du behöver dem.

Ikon som symboliserar enkel delning

Enkel åtkomst och delning

Med våra filhanteringstjänster kan du enkelt komma åt och dela dina dokument från vilken enhet som helst, oavsett om du är på kontoret, hemma eller på resande fot. Vår användarvänliga plattform gör det möjligt att dela filer och samarbeta med kollegor och partners på ett smidigt och effektivt sätt.

Symbol för filhantering

Automatiserad backup

För att säkerställa att dina filer alltid är skyddade erbjuder vi automatiserade backup-tjänster. Dina dokument säkerhetskopieras regelbundet, vilket minimerar risken för dataförlust och gör det enkelt att återställa filer vid behov.

Upptäck fördelarna

Effektiv filhantering för en smidigare arbetsdag

Med vår omfattande erfarenhet och tekniska expertis kan vi hjälpa dig att skapa en säker, effektiv och användarvänlig miljö för hantering av dina affärsdokument.

För att säkerställa att dina filer alltid är skyddade erbjuder vi även funktioner för versionskontroll och spårning av dokumenthistorik, vilket gör det möjligt att hålla reda på ändringar, återgå till tidigare versioner av filer och säkerställa att alla teammedlemmar arbetar med de senaste versionerna av dokumenten.

Dessutom integreras våra filhanteringstjänster sömlöst med andra affärsverktyg och applikationer, såsom Microsoft 365 och Google Workspace, vilket gör det enkelt att arbeta med dina dokument direkt från de verktyg du redan använder dagligen.

Med oss vid din sida kan du fokusera på din kärnverksamhet och lita på att allt det tekniska är i trygga händer.

Ta nästa steg

Är du redo att förbättra din dokumenthantering med våra säkra och effektiva filhanteringstjänster?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15