Mail

Säker och pålitlig e-postlösning för din verksamhet

E-post är en grundläggande kommunikationskanal för alla företag. Vi erbjuder säkra och pålitliga e-postlösningar genom Microsoft 365 som hjälper din verksamhet att kommunicera effektivt och skydda känslig information. Vår tjänst är designad för att möta behoven hos både små och stora företag, och vi ser till att din e-post är tillgänglig var du än befinner dig.

Våra e-posttjänster

Upptäck fördelarna med Microsoft 365

Symbol för Säker e-post

Säker e-post

Microsoft 365 använder avancerad säkerhetsteknik för att skydda dina e-postmeddelanden mot spam, phishing och andra cyberhot. Genom robusta säkerhetsåtgärder som kryptering och multifaktorautentisering ser vi till att dina meddelanden och data är säkra.

Symbol för Integration och kompatibilitet

Integration och kompatibilitet

Microsoft 365 är kompatibelt med de flesta e-postklienter och mobila enheter, vilket gör det enkelt för dina medarbetare att komma åt sin e-post var som helst. Vi erbjuder också smidig integration med andra affärssystem och applikationer, vilket förbättrar arbetsflöden och produktivitet.

Symbol för arkivering och backup

Arkivering och backup

Microsoft 365 erbjuder omfattande arkiverings- och backup-tjänster för att skydda dina e-postdata. Detta säkerställer att alla dina meddelanden är säkert lagrade och kan återställas vid behov

Ta nästa steg

Är du redo att förbättra din e-postkommunikation med våra säkra och pålitliga e-postlösningar?

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15