Affärssystem

Optimera och effektivisera din verksamhet

Effektiva affärsprocesser är avgörande för att hålla sig konkurrenskraftig. Vi erbjuder pålitlig och säker hosting av affärssystem som hjälper dig att optimera din verksamhet. Genom att ge smidig tillgång till dina affärssystem möjliggör vi processautomatisering, förbättrad datatillgänglighet och underlättad intern samverkan.

Våra tjänster för affärssystem

Rätt mjukvara för alla verksamheter

Symbol för pålitlig hosting

Pålitlig hosting

Vår hostingtjänst säkerställer att dina affärssystem alltid är tillgängliga och fungerar utan avbrott. Vi använder toppmodern infrastruktur för att garantera hög tillgänglighet och prestanda, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet utan tekniska bekymmer.

Ikon i form av paraply för att symbolisera säkerhet och skydd

Säkerhet och skydd

Säkerheten för dina data är vår högsta prioritet. Våra lösningar inkluderar avancerade säkerhetsåtgärder som brandväggar, kryptering och regelbundna säkerhetsuppdateringar för att skydda dina affärssystem mot cyberhot och dataförluster.

Symbol för smidig tillgång

Smidig tillgång

Vi möjliggör enkel och säker åtkomst till dina affärssystem från var som helst, när som helst. Detta innebär att ditt team kan arbeta flexibelt och effektivt, oavsett om de är på kontoret, hemma eller på resande fot.

Upptäck fördelarna

Få ut det mesta av dina affärssystem

När du väljer Remote24 för att hosta dina affärssystem, får du en rad fördelar som optimerar och effektiviserar din verksamhet. Vi erbjuder lösningar som automatiserar affärsprocesser, vilket leder till ökad produktivitet och kostnadsbesparingar. Våra tjänster är skalbara och flexibla, vilket innebär att de kan anpassas för att möta ditt företags behov, oavsett hur de förändras.

Vi prioriterar säkerhet och använder avancerade skyddsåtgärder för att skydda dina data. Vår smidiga åtkomst till affärssystemen gör det möjligt för ditt team att arbeta var som helst, när som helst, vilket främjar en flexibel och dynamisk arbetsmiljö. Med våra tjänster får du en optimerad affärsdrift och en engagerad partner som är dedikerad till att stödja ditt företags tillväxt och framgång.

Med oss vid din sida kan du fokusera på din kärnverksamhet och lita på att allt det tekniska är i trygga händer.

Vill du veta mer om vilka mjukvarutjänster vi kan erbjuda?

Kontakta oss för en personlig konsultation.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15