Säker access

Nyckeln till en tryggare digital värld

Att endast behöriga användare kan komma åt dina system och data är avgörande för att skydda din verksamhet. Genom att implementera robusta säkerhetsåtgärder kan vi hjälpa dig att minimera riskerna och skydda din verksamhet mot obehörig åtkomst och cyberhot.

Våra tjänster för säker access

Så kan vi hjälpa dig

Ikon (fingeravtrycksavläsning) för att symbolisera säker access

Tvåfaktorsautentisering (2FA)

Tvåfaktorsautentisering tillför ett extra säkerhetslager genom att kräva två olika typer av verifiering innan åtkomst beviljas. Detta kan inkludera en kombination av lösenord och en engångskod skickad till en mobil enhet, vilket drastiskt minskar risken för obehörig åtkomst även om lösenordet skulle komprometteras.

Symbol för IT säkerhet

Shield

Vår tjänst Shield förbättrar säkerheten vid användarnas anslutning till system och data. Tjänsten säkerställer att endast rätt personer har rätt åtkomst vid rätt tidpunkt.

Symbol för VPN-tjänst

VPN (virtual private network)

Våra VPN-tjänster säkerställer att dina anställda kan ansluta säkert till företagets nätverk, oavsett var de befinner sig. Genom att kryptera internettrafiken skyddar vi dataöverföringar från potentiella avlyssnare och cyberattacker.

Fördelar med våra tjänster för säker access

Skydd på högsta nivå

Vi erbjuder de bästa lösningarna för säker access, anpassade efter dina specifika behov. Vi jobbar hårt för att säkerställa att dina system och data alltid är skyddade från obehöriga intrång och skadliga attacker.

Förbättrad säkerhet

Genom att implementera flera lager av säkerhetsåtgärder minskar vi risken för obehörig åtkomst och skyddar dina data mot cyberhot.

Ökad användarvänlighet

med våra säkerhetslösningar kan användarna enkelt och säkert få åtkomst till sina applikationer, vilket förbättrar produktiviteten och användarupplevelsen.

Flexibilitet och skalbarhet

Våra lösningar är utformade för att växa med ditt företag, vilket innebär att du alltid har den säkerhet och åtkomstkontroll du behöver, oavsett hur dina behov förändras.

Uppfylla krav från regelverk

Våra tjänster hjälper ditt företag att uppfylla krav från olika regelverk och branschstandarder, vilket skyddar dig mot potentiella juridiska och ekonomiska konsekvenser.

Ta nästa steg

Är du redo att förbättra säkerheten för din verksamhet med våra lösningar för säker access? Kontakta oss för en personlig konsultation och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skydda din information och stödja din verksamhet. 

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15