Dataskydd

Säkerhet för dina värdefulla data

Data är en av de mest värdefulla tillgångarna för många företag. Vi erbjuder omfattande lösningar för dataskydd som säkerställer att din information alltid är säker, oavsett var den lagras eller hur den används. Våra tjänster är utformade för att skydda dina data mot förlust, stöld och obehörig åtkomst, så att du kan känna dig trygg.

Våra tjänster inom dataskydd

Så kan vi hjälpa dig

Symbol för filhantering

Backup

Vi erbjuder avancerade säkerhetskopieringslösningar som automatiskt skyddar dina data genom regelbundna säkerhetskopior. Dina data kan snabbt återställas i händelse av förlust eller skada, vilket minimerar driftstopp.

Symbol för datasäkerhet

Datasäkerhet

Vi använder de senaste krypteringsmetoderna och säkerhetsprotokollen för att säkerställa att dina data är säkra både under överföring och i vila, vilket förhindrar obehörig åtkomst och dataexponering.

Symbol för avancerad nätverkssäkerhet

Säkerhetsanalys

Våra avancerade säkerhetsanalyser identifierar potentiella säkerhetshot och sårbarheter i din IT-infrastruktur. Genom regelbundna säkerhetsgranskningar och riskanalyser kan vi implementera effektiva skyddsåtgärder och rekommendera förbättringar för att stärka ditt dataskydd.

Skydda dina data

Säkerhet, integritet och trygghet

Våra skräddarsydda lösningar är utformade för att möta de specifika behoven hos varje företag, vilket ger dig trygghet och sinnesro. Här är några av de viktigaste fördelarna med att använda våra dataskyddstjänster:

Hög säkerhet

Med våra omfattande säkerhetslösningar kan du vara säker på att dina data är skyddade mot både interna och externa hot.

Snabb återställning

Våra effektiva återställningstjänster säkerställer att dina data snabbt kan återställas, vilket minimerar nedtid och verksamhetsavbrott.

Proaktiv säkerhet

Vår kontinuerliga säkerhetsanalys och övervakning identifierar och blockerar hot innan de kan orsaka skada, vilket skyddar dina data kontinuerligt.

Vill du förbättra säkerheten för dina värdefulla data?

Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck hur våra dataskyddslösningar kan skydda din information och stödja din verksamhet.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Grandin ITC gick samman med IT-bolaget Remote24 i mars 2022.

Precis som Grandin ITC har Remote24 byggt sin verksamhet på starka kundrelationer med kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi en större aktör som ännu bättre kommer kunna serva våra drygt 900 kunder.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Carlsson, förvärvsansvarig Remote24, 0707-53 11 15